Skip to main content

Proclaimer en sitereglement

Studio Odijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, uitgezonderd eventuele reacties op mijn blogs die door derden zijn geplaatst. Ik, Saskia Maarse, doe mijn uiterste best deze website actueel te houden en met de juiste informatie te voorzien. Mocht u toch iets raars tegenkomen, zoals verouderde informatie of een link die niet werkt, laat het me dan gerust weten door een mail te sturen naar  info@studio-odijk.nl.

Alle informatie die u me stuurt, behandel ik vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruik ik alleen voor de doeleinden waarvoor u ze hebt verstrekt.

Links naar andere websites
Op mijn website verwijs ik soms naar websites van andere professionals en organisaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van hun links ligt bij de makers daarvan.

(Her)gebruik van teksten en beeldmateriaal
V.w.b. de foto’s en de teksten van mijn website: daar rust auteursrecht op. Behalve op de informatie uit mijn blogs. Die mag u gebruiken en vrij verspreiden, mits ze voor niet commerciële doeleinden worden gebruikt. U kunt daarbij de volgende bronvermelding gebruiken: Auteur: Saskia Maarse, www.saskiamaarse.nl.

In het geval van mijn e-books vraag ik u de link naar het e-boek door te geven in plaats van mijn e-book zelf. Ik steek veel tijd en energie in mijn (e-)boeken en ik zou het fijn vinden als je respecteert dat dit mijn brood is.