Skip to main content

Intercultureel samenwerken

Zijn er binnen uw organisatie veel verschillende culturen? Of werkt u regelmatig samen met andere landen? Dan zult u ongetwijfeld weleens tegen culturele verschillen aanlopen. In de praktijk merken we dat misverstanden en ergernissen – die ontstaan door verschillende communicatiestijlen of botsende culturele waarden – wel worden gesignaleerd, maar vaak niet worden besproken. Dat is jammer, want zo kunt u nooit het beste uit uw multiculturele of internationale teams halen.

Saskia Maarse werkt regelmatig samen met Gloria Keukens. Samen verzorgen zij verschillende programma’s over intercultureel samenwerken. Tijdens deze programma’s maken ze deelnemers op een interactieve manier bewust van het effect van cultuurverschillen op o.a. communicatie en samenwerking. Tevens geven ze interculturele vaardigheden mee, en is er gelegenheid om eigen praktijkervaringen in te brengen.

De kern van de workshops en trainingen is het bijdragen aan een ideale omgeving waarbij oordeel plaats maakt voor nieuwsgierigheid en cultuurverschillen kunnen worden benut: zowel in de samenleving, als in het bedrijfsleven.

"Onze stijl is luchtig en een combinatie van theorie, teambuiling en entertainment."

Afhankelijk van uw doel en uw wensen kunnen Saskia en Gloria een voor u op maat gemaakt intercultureel programma samenstellen met verschillende onderdelen: keynotes, interculturele oefeningen en entertainment. Voor de inhoud en de duur van het programma gaan ze vooraf uitvoerig met u in gesprek.

Interesse?

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden?  Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een mail naar info@studio-odijk.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Toelichting

  Saskia Maarse | Studio Odijk
  info@studio-odijk.nl
  T: 06 533 25 902