Skip to main content

BOEK ALS RELATIEGESCHENK

Het aantal ondernemers van buitenlandse afkomst is de laatste jaren flink toegenomen, waardoor het ondernemerschap in Nederland steeds kleurrijker wordt. Interesse en bewondering waren voor ons aanleiding genoeg om deze ondernemers op te zoeken en op originele wijze te portretteren in een rijk geïllustreerd boek genaamd ‘Tutti frutti – het succes van kleurrijk en ondernemend Nederland, een tweetalige boek (NL/EN) over succesvolle wereldburgers, die een bedrijf zijn gestart in Nederland.

Een uniek tweetalig (NL/EN) document over Nederland en haar ondernemerschap gezien door de ogen van ondernemers van verschillende nationaliteiten en achtergronden. Met hilarische anekdotes, persoonlijke inspirerende verhalen, originele fotografie en vele tips over hoe te ondernemen in Nederland. Leuk om te hebben, nog leuker om cadeau te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

Wilt u een voorproefje zien?
Downlaod dan de gratis preview met 6 hoofdstukken uit het boek.

Interesse?
Bestel het boek dan via onze webshop, Bolcom, Managementboek.nl en via de boekhandel. Ook verkrijgbaar als bladerbare pdf via Managementboek.nl.

Wilt u meerdere exemplaren? Wij maken een speciale prijs voor u.
Neem contact met ons op door te bellen met 036-3002341 of een mail te sturen naar: info@boektuttifrutti.nl

 

Enkele gegevens over het boek:
Auteur: Saskia Maarse
Titel: Tutti frutti
Ondertitel: Het succes van kleurrijk en ondernemend Nederland
Eerste druk: November 2013
Prijs fysiek boek: 29,95 euro –
Prijs E-book €14,95
Categorie: economie / business
Uitgever: Studio Odijk
ISBN: 9 789082 129601
Afmeting: 23,5 x 28 cm
Gewicht: 1200 gram
Omvang: 184 pagina’s

Papier: 150 grams Arctic volume white
Afwerking: Omslag voorzien van enkelzijdig krasvast mat laminaat en van enkelzijdig spot uv lak (vlakdekking max. 30%), genaaid gebonden als hardcover, ronde rug, kapitaalbandje en voorzien van leeslint.